Norges Skiskytterforbund

I 2021 produserte vi helt nye nettsider for Norges Skiskytterforbund på Skiskyting.no. Vi står for både design og utvikling av løsningen, som er en særlig omfattende portal.

Norges Fiskarlag

Våren 2023 kunne Norges Fiskarlag endelig publisere sine nye nettsider. Vi har utviklet de nye hjemmesidene til «Fiskarlaget», som blant annet har integrasjon mot deres medlemsregister.

Proactima

Det raskt voksende konsulentselskapet Proactima fikk nye nettsider i starten av 2024. Webtron står for utviklingen av portalen, som blant annet er flerspråklig og har et omfattende redigeringsverktøy for kunden.

Tshirt.no

Vi har designet og utviklet en kompleks nettbutikkløsning for Tshirt.no. Denne omfatter blant annet designmodul for produkter, samt eget «merchandise-system» hvor kunder kan opprette sine egne butikker.

Lykke Hjemme

Det populære vaskebyrået i Trondheim vokste raskt på få år og har siden 2019 benyttet Webtron sitt skreddersydde system i all sin arbeidshverdag. Systemet inkluderer nettbutikk, appløsning, ansattstyring og mer til.

Byhaven kjøpesenter

Webtron står bak utviklingen av de nye nettsidene til Byhaven kjøpesenter, som ligger i sentrum av Trondheim. Nettsidene er fullt redigerbare for sluttkunden slik at alt av butikkinfo og åpningstider enkelt kan holdes oppdatert.

Trondheim Båtforening

Trondheim Båtforening står for det meste at båtplasser i Trondheim. Foreningen forvalter mer enn 1000 båtplasser. Vi har utviklet en ny og moderne nettsideløsning som vil gi en bedre og mer effektiv brukeropplevelse for de besøkende.

Hemit / Helse Midt-Norge

Kunden hadde behov for å modernisere sin bestillingsløsning for prøvetakingsutstyr. Løsningen skal benyttes av rekvirenter til enkel bestilling av nytt prøveutstyr. Systemet er integrert med eksisterende tredjeparts løsninger.

Driv HMS

Driv HMS jobber med viktig områder som bedriftshelsetjeneste, helsetjenester og rådgiviningstjenester. Vi har utviklet ny nettsideløsning for kunden på drivhms.no. Deler av designet er også blitt tatt med i kundens videre markedsføring.

Nomek

Nomek er en industribedrift med høy kompetanse og lang erfaring innen metall og plast ved dreiing, fresing og EDM. I konkurranse med flere andre i samme bransje er det naturligvis viktig med en informativ og spennende nettside som nomek-as.no.

Norwegian Film Music

Produksjon av filmmusikk for nasjonale og internasjonale prosjekter. På norwegianfilmmusic.com kan man finne relevante nyheter innen bransjen, samt at man her også finner et større utvalg av små og store musikkprodusenter.

Graminor

Graminor er en sentral aktør innen landets jordbruk. De utvikler plantesorter til jord- og hagebruksnæringen. Det tas hensyn til alt fra lysvariasjoner til bærekraft. På graminor.no har vi også utviklet en egen sortsvelger for norske og nordiske vekstforhold.