Nettsider

Vi jobber tett med alle våre kunder, og ser på oss selv som kundens webutvikler. I praksis betyr det at du selv bestemmer hvor delaktig du vil være i utviklingen og driften av dine nye nettsider. Styr selv og oppdater nettsidene selv, eller overlat det meste til oss.

Nettbutikker

Har du allerede en bedrift som selger varer og tjenester, eller sitter du med en drøm om å starte nettbutikk? Vi tilbyr fleksible nettbutikker gjennom WordPress og WooCommerce, hvor du selv får full kontroll og tilgang til å styre/drifte din egen nettbutikk.

Drift og domener

Har du allerede nettside, men klarer ikke holde den vedlike og oppdatert? Vi drifter og håndterer nettsidene til alle våre kunder, og det inkluderer månedlige sikkerhetsoppdateringer, backup, support samt webhotell/serverplass og domene(r). Flytt nettsiden din til oss du også!

Integrasjoner og API

Vi tilbyr en rekke integrasjoner mellom WordPress og WooCommerce til plattformer som Visma, 24sevenoffice, UniMicro, Axia Frakt, Bring, FINN, Cristin, PFS og mer til. Kort oppsummert så har vi tilgang til moduler for de fleste plattformer, og hvis det ikke finnes fra før av kan vi helt sikkert utvikle det.

Utvikling av moduler (plugins)

Enten du trenger et bookingsystem eller et avansert bestillingsskjema, eller kanskje et påmeldingssystem til et arrangement du skal avholde, så kan vi utvikle ideen din. Vi har blant annet utviklet bordkart og romdesignere, intranett og lukkede portaler, og bestillingsløsninger med integrasjoner opp mot avanserte labsystemer.

Grafisk og markedsføring/SEO

Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi tilby alt fra en enkel logo til komplett grafisk profil og andre designelementer. Vi hjelper deg også med markedsføring og søkemotoroptimalisering, samt kampanjer og annonsering i sosiale medier og Google.